Sinulla on oikeus

...siihen, että hoitotarvikkeiden yksilöllinen tarve kirjataan hoitosuunnitelmaan, ja sitä seurataan ja päivitetään säännöllisesti julkisessa terveydenhuollossa

Pyydä hoitosuunnitelma hoitavasta yksiköstäsi/terveyskeskuksesta. Voit myös käydä tutustumassa omiin tietoihisi Omakanta.fi -palvelussa. Jos hoitotarvikkeita ei ole kirjattu hoitosuunnitelmaan, niin pyydä, että kohta lisätään sinne. Hoitosuunnitelmassa pitäisi olla maininta myös siitä, että hoitotarvikeasiaa seurataan ja päivitetään esim. vuosittain, jolloin vastaanottokäynti hoitotarvikeasioissa on helppo varata vuosittain.

 

Terveydenhuoltolain 3 luvun 24 § 3 momentin mukaan hoidon toteutukselle on tarvittaessa laadittava hoitosuunnitelma. Hoitotarvikkeiden yksilöllinen tarve tulee kirjata tähän suunnitelmaan (HE 90/2010 vp., Kuntainfo 4/2013)

 

 

”Kun hoitotarvikkeen käyttö ja hoitotarvikkeen käytön seuranta on kirjattu hoitosuunnitelmaan, niin on helpompi käydä säännöllisesti tarkistuttamassa tilanne ammattilaisen vastaanotolla. Kontrollikäynnillä olen saanut tietoa uusista minulle paremmin soveltuvista hoitotarvikkeista.”

 

Anna,

avanneleikattu

 

 

Lue lisää tai tilaa näyte

Annan käyttämistä avannetuotteista >

 

Sinulla on oikeus.siihen, että hoitotarvikkeiden yksilöllinen tarve kirjataan hoitosuunnitelmaan, ja sitä seurataan ja päivitetään säännöllisesti julkisessa terveydenhuollossa